NIVEDA.INFO
Преводи и легализация
Езикова школа
Консултации
Translation in over 40 languages, legalization of all types of documents, specialized training - language and qualification, extensive employment possibilities.

УСТЕН

1. Консекутивен
2. Синхронен

ПИСМЕН

1. Информация за нови продукти
2. Международни стандарти
3. Лични документи
4. Рекламна информация
5. Бизнес кореспонденция, договори, сертификати, документи
6. Документи за участие в конкурс
7. Художествени произведения
8. Субтитри
9. Научни статии
10. Нормативни документи
11.Други

1. Административни документи
2. Дипломи и академични справки
3. Документи от съд и прокуратура
4. Банкови документи
5. Медицински документи
6. Други

ЕТ  „Ниведа 2001- Веселина Христова” е оторизирана от МВнР за превод на документи от 2001 г. С помощта на нашите легализатори ние ще Ви съдействаме за легализиране на вашите документи в МВнР, всички посолства, министерства и институции в София.
Ние разполагаме с доказани профилирани и заклети преводачи на 40 езика. Нашите преводачи ще извършат за Вас отговорно бърз и точен превод. С нас работят специалисти в различни сфери на обществения и икономически живот. Имаме доказан опит в превод на техническа литература.
Ако разполагате с човешки ресурси, които могат да извършват превод за Вас, можем да ви предложим задочен курс по превод, с програмата на който можете да се запознаете в:  

http://www.niveda.info/Course.aspx

За Вас младежи предлагаме ОБУЧЕНИЕ ПО КНИГА

За тези, които искат да се забавляват докато учат английски език, фирмата предлага кратък курс на обучение с песни, отговарящ на  знанията за нива А1 и А2 .

Ако искате Вашите специалисти да затвърдят познанията си по езика в необходимата за Вас област, ние ще Ви предложим подходящо обучение за тях.

ЕТ "Ниведа 2001- Веселина Христова" притежава сертификат за  система по качество, издаден от БИС- София и LICS- Австрия.
Преводачите на ЕТ  "Ниведа 2001 - В. Христова " работят с SDL Trados Studio 2011.